Dienstverlening en advies

Tankopslag

Mistras Group is gespecialiseerd in dienstverlening en advies voor tankeigenaren. Het is belangrijk dat de operationele beschikbaarheid van de tank hoog is. We proberen zoveel mogelijk on-stream te werken zodat de tank beschikbaar blijft en hebben daarvoor de benodigde geavanceerde technieken in huis. We kunnen snel reageren op verzoeken van onze klanten en zorgen voor snelle reparatie voorstellen.

De kosten moeten binnen de perken blijven en budgetten moeten kloppen, niet altijd gemakkelijk bij tankonderhoud. Met een goed en efficiënt inspectieplan kunnen we helpen; korte lijnen, gerichte rapportage en een goed overzicht wat er te verwachten is. Moderne on-stream technieken helpen u beter plannen.

De gehele planning, coördinatie en de aansturing van de bijbehorende werkprocessen worden voor u verzorgd. Het kan daarbij gaan om mobilisatie, communicatie, vergunningen, afroepen NDO activiteiten, uitvoering, rapportage, reparatie voorbereiding en controle. We geven u directe grip op de situatie; het Plant Condition Monitoring System PCMS brengt de conditie van uw tanks en leidingen in beeld. Op dit moment maar ook de te verwachten conditie in de toekomst.

 

Volledig pakket aan inspectie en NDO technieken

LSI

Geautomatiseerd Ultrasoon Corrosiemapping Systeem

Pipeline Mechanical Integrity Management System

Plant Condition Monitoring System

Bepaling van de conditie van de tankbodem, In-Service

Inspectie op basis van tankconditie en faal risico

Bepaling van de conditie van drukvaten, In-Service