Geschiedenis

Mistras Group BV, voorheen Physical Acoustics BV, is in 1989 opgericht in Delft. Het bedrijf met de hoofdvestiging in Princeton USA was naast enkele andere geavanceerde NDO technieken hoofdzakelijk gespecialiseerd in Akoestische Emissie techniek. Physical Acoustics BV werd opgestart ter ondersteuning van het regiokantoor in Cambridge, wereldwijd waren er verschillende vestigingen operationeel onder de Holding Mistras.

In 2008 werd de KFA Groep aangekocht en veranderde Physical Acoustics BV haar naam in Mistras Group BV, dit werd later voor alle vestigingen wereldwijd doorgevoerd. In 2012 werd de GMA groep onderdeel van de Mistras Groep. Vandaag de dag telt Mistras Group meer dan 6000 werknemers, is beursgenoteerd in New York en groeit jaarlijks met 30%.

Wereldwijd zijn wij een toonaangevende dienstverlener geworden op het gebied van Inspectie en NDO. De Nederlandse vestiging van de Mistras Group heeft een eigen specialisatie; Inspectie van leidingen en opslagtanks. In 2013 verhuisden wij naar een nieuwe locatie in Spijkenisse.