Vacatures

 
Mistras Group BV is op zoek naar gemotiveerde mensen. Wil jij deel uitmaken van een enthousiast en groeiend team?
Stuur dan je motivatie en CV naar ons.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Leiding Inspecteur

Mistras Group B.V. is een  internationaal  inspectie & NDO (Niet Destructief Onderzoek) bedrijf dat zich kenmerkt door succesvolle toepassing van geavanceerde technieken en een hoge mate van expertise op het gebied van de objecten die zij voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland inspecteren. Mistras is een Amerikaanse organisatie, beursgenoteerd in de USA met zo’n 100 vestigingen wereldwijd en meer dan 6000 werknemers. De klanten van Mistras bestaan veelal uit grote spelers binnen de petrochemische industrie.  Mistras wordt als professional ingeschakeld voor de inspectie van de materialen bij zowel nieuwbouw als bij bestaande constructies, opslagtanks en leidingsystemen. Hierbij focussen wij ons sterk op de toepassing van geavanceerde technieken. Onze expertise ligt op het uitvoeren van algemene werktuigbouwkundige inspecties, advies met betrekking tot onderhouds- en inspectiemanagement en het uitvoeren van traditioneel niet-destructief onderzoek.

Vanwege een toename aan werk zijn we per direct op zoek naar een Leiding Inspecteur. De primaire taken bestaan onder meer uit:

 • Uitvoering van inspectie werkzaamheden aan leidingsystemen en overige statische objecten als opslagtanks, vaten, e.d.
 • Zorgdragen voor de organisatie en uitvoering van leiding inspectie en laten uitvoeren / coördineren van niet-destructief onderzoek, controles en schouwingen, zowel zelfstandig als namens opdrachtgevers van Mistras.
 • Ondersteuning bij het opstellen van inspectieplannen, projectplannen en isometrische tekeningen
 • Het actief bijdragen aan verbetering, aanpassing en uitbreiding van het Mistras dienstenpakket. Een Mistras inspecteur denkt in “asset protection solutions”

Wij vragen:

 • Afgeronde MBO+ opleiding werktuigbouwkunde, installatie techniek of gelijkwaardig
 • Sterke affiniteit en aantoonbare ervaring met inspectie/NDO leidingwerk in de gebruiksfase
 • Basiskennis van technische installaties en constructies, bij voorkeur insluitsystemen voor vloeistof / gas
 • Vakgerichte certificaties op het gebied van inspectie en keuringen
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal
 • Zelfstandige, zelfverzekerde, integere, evenwichtige en klantgerichte instelling

Wij bieden:

 • Een gevarieerd en afwisselend werkaanbod met voldoende uitdagingen in zowel binnen- en buitenland
 • Een informele werksfeer met veel in- en externe contacten
 • Een marktconform pakket aan primaire en secundaire voorwaarden, waar een lease auto, zakelijke telefoon en laptop deel van uitmaken.

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Marloes Preuninger (m.preuninger@mistras.nl).

Direct reageren kan via recruitment@mistras.nl

Tank Inspecteur

Mistras Group B.V. is een  internationaal opererend inspectie & NDO (Niet Destructief Onderzoek) bedrijf dat zich kenmerkt door succesvolle toepassing van geavanceerde technieken en een hoge mate van expertise op het gebied van de objecten die zij voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland inspecteren. Mistras is een Amerikaanse beursgenoteerde organisatie, met zo’n 100 vestigingen wereldwijd en circa 6000 werknemers. De klanten van Mistras zijn veelal grote spelers binnen de petrochemische industrie. Mistras wordt als professional ingeschakeld voor de inspectie van de materialen bij zowel nieuwbouw als bij bestaande constructies, opslagtanks en leidingsystemen. Hierbij focussen wij ons sterk op de toepassing van geavanceerde technieken. Onze expertise ligt op het uitvoeren van algemene werktuigbouwkundige inspecties, advies met betrekking tot onderhouds- en inspectiemanagement en het uitvoeren van traditioneel niet-destructief onderzoek.

We zijn per direct op zoek naar een Tank Inspecteur, die ons team komt versterken. Als Tank Inspecteur voer je inspectiewerkzaamheden uit in en aan opslagtanks, vaten e.d.. Je draagt zorg voor de organisatie en uitvoering van inspecties en uitvoering / coördinatie van niet-destructief onderzoek, controles en schouwingen, zowel zelfstandig als namens opdrachtgevers van Mistras. Naast de inspectie biedt je ondersteuning bij het opstellen van inspectieplannen en projectplannen en draag je actief bij aan verbetering, aanpassing en uitbreiding van het Mistras dienstenpakket.

Een Mistras inspecteur denkt in “asset protection solutions”

 

Wij vragen:

 • Afgeronde MTS+/HTS opleiding werktuigbouwkunde, materiaalkunde of chemische technologie
 • Sterke affiniteit en aantoonbare ervaring met inspectie/NDO opslagtanks
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal
 • Goed ontwikkelde rapportage vaardigheden
 • Zelfstandige, zelfverzekerde, integere, evenwichtige en klantgerichte instelling

 

Wij wensen:

 • Basiskennis van technische installaties en constructies, bij voorkeur insluitsystemen voor vloeistof / gas
 • Certificaat EEMUA Publ.no. 159 LI en/of API Standard 653
 • Een opleiding/certificaat inspectie & keuringen niveau II en/of NDO niveau I of II
 • Leidinggevende capaciteiten voor aansturing/begeleiding NDO medewerkers en/of werknemers van derden

Wij bieden:

 • Een gevarieerd en afwisselend werkaanbod met voldoende uitdagingen
 • Een informele werksfeer met veel in- en externe contacten
 • Een marktconform pakket aan primaire en secundaire voorwaarden
 • Een persoonlijk opleidingstraject
 • Veel vrijheid, zelfstandigheid en uitdagingen met wereldwijde carrière mogelijkheden

 

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Marloes Preuninger (m.preuninger@mistras.nl).

Direct reageren kan via recruitment@mistras.nl

 

(Junior) NDO medewerker

Mistras Group B.V. is een internationaal  inspectie & NDO (Niet Destructief Onderzoek) bedrijf dat zich kenmerkt door succesvolle toepassing van geavanceerde technieken en een hoge mate van expertise op het gebied van de objecten die zij voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland inspecteren. Mistras is een Amerikaanse organisatie, beursgenoteerd in de USA met zo’n 100 vestigingen wereldwijd en meer dan 6000 werknemers. De klanten van Mistras bestaan veelal uit grote spelers binnen de petrochemische industrie. Mistras wordt als professional ingeschakeld voor de inspectie van de materialen bij zowel nieuwbouw als bij bestaande constructies, opslagtanks en leidingsystemen. Hierbij focussen wij ons sterk op de toepassing van geavanceerde technieken. Onze expertise ligt op het uitvoeren van algemene werktuigbouwkundige inspecties, advies met betrekking tot onderhouds- en inspectiemanagement en het uitvoeren van traditioneel niet-destructief onderzoek.

We zijn per direct op zoek naar een (Junior) NDO medewerker om ons team te versterken. Als (Junior) NDO medewerker voer je verschillende onderzoeken uit om de kwaliteit van de materialen te bepalen. Deze onderzoeken kunnen bestaan uit b.v. magnetische, ultrasone of penetrante technieken. Vervolgens werk je de bevindingen uit in een rapportage voor de klant. Hiervoor onderhoud je goede contacten met de verschillende opdrachtgevers. Tot slot lever je een actieve bijdrage aan de continue verbetering van het Mistras dienstenpakket. De werkzaamheden worden grotendeels verricht op de bedrijfsterreinen van onze klanten.

 

Wij vragen:

 • Afgeronde MBO-4 opleiding gericht op techniek
 • In bezit van rijbewijs B
 • Goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel, flexibiliteit en zelfstandigheid
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal
 • Representatief voorkomen, met goede contactuele eigenschappen
 • Zelfverzekerde, integere, evenwichtige en klantgerichte instelling

 

Wij bieden:

 • Een gevarieerd en afwisselend werkaanbod met voldoende uitdagingen
 • Een persoonlijk opleidingstraject en webbased trainingsmogelijkheden om volwaardig NDO medewerker te worden. Hierna zijn er ook opleidingsmogelijkheden voor andere specialisaties.
 • Een informele werksfeer met veel in- en externe contacten
 • Een marktconform pakket aan primaire en secundaire voorwaarden
 • Veel vrijheid, zelfstandigheid en uitdagingen met wereldwijde carrière mogelijkheden

 

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Marloes Preuninger (marloes.preuninger@mistras.nl ) 0031 10 245 0325. Direct reageren kan via recruitment@mistras.nl

Ervaren NDO medewerker, regio Hengelo

Mistras Group B.V. is een internationaal inspectie & NDO (Niet Destructief Onderzoek) bedrijf dat zich kenmerkt door succesvolle toepassing van geavanceerde technieken en een hoge mate van expertise op het gebied van de objecten die zij voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland inspecteren. Mistras is een Amerikaanse organisatie, beursgenoteerd in de USA met zo’n 100 vestigingen wereldwijd en meer dan 6000 werknemers. De klanten van Mistras bestaan veelal uit grote spelers binnen de petrochemische industrie. Mistras wordt als professional ingeschakeld voor de inspectie van de materialen bij zowel nieuwbouw als bij bestaande constructies, opslagtanks en leidingsystemen. Hierbij focussen wij ons sterk op de toepassing van geavanceerde technieken. Onze expertise ligt op het uitvoeren van algemene werktuigbouwkundige inspecties, advies met betrekking tot onderhouds- en inspectiemanagement en het uitvoeren van traditioneel niet-destructief onderzoek.

Als gevolg van uitbreiding van werkzaamheden in de regio Hengelo zijn we per direct op zoek naar een ervaren NDO medewerker om ons team te versterken. Als NDO medewerker voer je verschillende onderzoeken uit om de kwaliteit van de materialen te bepalen. Deze onderzoeken kunnen bestaan uit b.v. magnetische, ultrasone of penetrante technieken. Vervolgens werk je de bevindingen uit in een rapportage voor de klant. Hiervoor onderhoud je goede contacten met de verschillende opdrachtgevers. Tot slot lever je een actieve bijdrage aan de continue verbetering van het Mistras dienstenpakket. De werkzaamheden starten veelal vanuit het huisadres en worden vervolgens grotendeels verricht op de bedrijfsterreinen van onze klanten.


Wij vragen:

 • Afgeronde technische MBO-4 opleiding, WTB of gelijkwaardig
 • Eén of meerdere NDO kwalificaties, niveau II
 • In bezit van rijbewijs B
 • Goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel, flexibiliteit en zelfstandigheid
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal
 • Representatief voorkomen, met goede contactuele eigenschappen
 • Zelfverzekerde, integere, evenwichtige en klantgerichte instelling


Wij bieden:

 • Een gevarieerd en afwisselend werkaanbod met voldoende uitdagingen
 • Een informele werksfeer met veel in- en externe contacten
 • Een marktconform pakket aan primaire en secundaire voorwaarden
 • Een persoonlijk opleidingstraject en webbased trainingsmogelijkheden
 • Veel vrijheid, zelfstandigheid en uitdagingen met wereldwijde carrière mogelijkheden

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Marloes Preuninger (marloes.preuninger@mistras.nl ) 0031 10 245 0325. Direct reageren kan via recruitment@mistras.nl

Meewerkend vestigingsleider met NDO ervaring, regio Amsterdam

Mistras Group B.V. is op zoek naar een ervaren allround NDO-er met de ambitie en ondernemerslust om de lokale activiteiten bij bestaande klanten in de regio op te pakken en zodanig uit te breiden om uiteindelijk een zelfstandig opererende vestiging te kunnen leiden.

De hoofdvestiging van Mistras is gevestigd in Spijkenisse met een regiokantoor in Amsterdam. De ambitie is om een echte vestiging in Amsterdam op te starten, volledig uitgerust voor (A)NDT en Inspectie. Dit kan natuurlijk niet zonder vakkundig en gemotiveerd personeel uit de regio. Ben jij een ervaren NDO’er, woonachtig in de regio, toe aan een nieuwe stap in jouw carrière en heb je de ambitie om Mistras in de 020‑regio te laten groeien, dan is deze functie echt iets voor jou.  

Mistras Amsterdam maakt onderdeel uit van de Mistras Group B.V. die zich richt op Asset integrity inspectie & NDO. Mistras Group is een Amerikaanse organisatie, NYSE beursgenoteerd met zo’n 100 vestigingen in 16 landen wereldwijd en ca. 6000 werknemers. De klanten van Mistras bestaan veelal uit grote spelers binnen de petrochemische industrie.  Mistras wordt als professional ingeschakeld voor de inspectie van de materialen bij zowel nieuwbouw als bij bestaande constructies, opslagtanks en leidingsystemen. Hierbij focussen wij ons sterk op de toepassing van geavanceerde technieken. Onze expertise ligt op het uitvoeren van algemene werktuigbouwkundige inspecties, advies met betrekking tot onderhouds- en inspectiemanagement en het uitvoeren van traditioneel niet-destructief onderzoek.

Als meewerkend vestigingsleider Amsterdam ben je het gezicht van Mistras Amsterdam. Je hebt een uitgebreid netwerk in de regio, je legt makkelijk contacten met (potentiële) klanten, benut commerciële kansen ondersteund door ervaren sales managers en voert zelf NDO werkzaamheden uit. Je bent ondernemend en ziet het als een uitdaging om deze vestiging handen en voeten te geven en verder uit te bouwen.


Wij vragen:

 • Afgeronde technische MBO-4 opleiding, WTB of gelijkwaardig
 • Een echte ondernemer
 • Meerdere NDO kwalificaties, minimaal niveau II
 • In bezit van rijbewijs B
 • Woonachtig in regio Amsterdam
 • Goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel, flexibiliteit en zelfstandigheid
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal
 • Representatief voorkomen, met goede contactuele eigenschappen
 • Zelfverzekerde, integere, evenwichtige en klantgerichte instelling


Wij bieden:

 • Een gevarieerd en afwisselend werkaanbod met voldoende uitdagingen
 • Een informele werksfeer met veel in- en externe contacten
 • Een marktconform pakket aan primaire en secundaire voorwaarden
 • Een persoonlijk opleidingstraject en webbased trainingsmogelijkheden
 • Veel vrijheid, zelfstandigheid en uitdagingen met wereldwijde carrière mogelijkheden

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met M. Preuninger (marloes.preuninger@mistras.nl ) +31 10 245 03 25. Direct reageren kan via recruitment@mistras.nl