Mistras, A World of NDT Solutions

De Mistras Group is met meer dan 6500 medewerkers wereldwijd een van de grootste leveranciers op gebied van Niet-Destructief Onderzoek (NDO) en Inspectiediensten. Sinds 2009 zijn wij beursgenoteerd in New York.

We bieden complete oplossingen waarmee onze opdrachtgever zijn doelen kan verwezenlijken zoals een langere levensduur van de installaties, hogere inzetbaarheid en productiviteit, lagere onderhoudskosten, uitstekende veiligheids- en milieuprestaties, risicobeheer en het vermijden van incidenten.

Mistras combineert op unieke wijze haar toonaangevende producten en technologieën door: 24/7 on-line monitoring van kritieke bedrijfsonderdelen, Niet-Destructief Onderzoek (NDO) en Mechanical Integrity met daarbij zelf ontwikkelde gegevensopslag- en analysesoftware met als doel concurrerende producten, systemen en services te leveren door een aanbieder.

Mistras heeft 'Centers Of Excellence (COE)' die ieder een specifieke toepassing bestrijken. Hier komen vanuit de gehele wereld de best beschikbare technieken bijeen. Daardoor hebben de plaatselijke kantoren altijd de laatste technologie ter beschikking.