Vacatures

 
Mistras Group BV is op zoek naar gemotiveerde mensen. Wil jij deel uitmaken van een enthousiast en groeiend team?
Stuur dan je motivatie en CV naar ons.

Op dit moment zijn er geen vacatures.

 

Op dit moment zijn de volgende stage- en afstudeerplaatsen beschikbaar:

Van prototype naar eindproduct

Afstudeerplaats

Mistras een toonaangevende dienstverlener op het gebied van Inspectie en NDO. De Nederlandse vestiging van de Mistras Group heeft een eigen specialisatie; Inspectie van leidingen en opslagtanks.  MBO, HBO en TU studenten hebben bij ons de mogelijkheid in deze wereld ervaring op te doen. Bij gebleken geschikt­heid is er voor afstudeerders een mogelijkheid om te blijven werken.

Voor kandidaten die een technische opleiding volgen richting WTB, Elektronica, Mechatronica dan wel andere gerelateerde studies, hebben wij op dit moment het volgende afstudeerproject:

Van prototype naar eindproduct

Mistras voert inspecties uit aan opslagtanks. Opslagtanks worden opgewarmd via verwarmingsspiralen door middel van water en stoom. De inspectietermijn voor een tank is langer dan voor de warmtespiralen in de tank. Om tot een kostenreductie te komen, is het de uitdaging om een inspectie aan de warmtespiralen te kunnen uitvoeren terwijl de tank in bedrijf kan blijven. Mistras heeft hiervoor een alternatieve methode ontwikkeld via ultrasoon onderzoek waardoor men van binnenuit de dikte van een spiraal kan meten, terwijl de tank in bedrijf is. Het concept hiervoor is klaar, maar moet worden doorontwikkeld naar een eindproduct die meermalen inzetbaar is.

Zie je een uitdaging om dit project door te ontwikkelen, dan zien we graag je reactie tegemoet op  recruitment@mistras.nl.